stavby na kluc cadca 01

Každý článok našej rodinnej stavebnej firmy robí to na čo má talent a v čom má bohaté skúsenosti.  Povedzme si viac o tom, ako môžete prispieť k tomu, aby bola spolupráca so stavebnou firmou úspešná

  1. Majte určené koľko chcete do výstavby investovať. Na začiatku spolu diskutujeme o tejto otázke: aké sú Vaše finančné možnosti a aké sú Vaše očakávania. Pri výstavbe existuje množstvo veľmi dobrých a zmysluplných investičných položiek, ktoré nemusíte však mať hneď - stačí pri výstavbe urobiť pre ne technickú prípravu a až v budúcnosti dokončiť ich realizáciu a teda aj ich nákladovú položku.
  2. Vopred si dohodnime, ktoré služby chcete delegovať na nás. Je dôležité si uvedomiť, že Vy potrebujete naďalej nerušene pracovať, aby ste mohli zarábať a my Vám môžeme s množstvom povinností pomôcť. Často krát nejde o platenú službu z našej strany. Pokiaľ spolupracujeme s overenými profesiami či dodávateľmi - zaručíme, že naša spolupráca je kontinuálna a bez prestojov. 
  3.  Využívajte nás elektronický stavebný denník: tento systém prioritne slúži pre nás. Zapisujeme do neho všetko potrebné k povinnej evidencii, avšak pre Vás môže predstavovať vynikajúci kontrolný nástroj, aby ste videli, čo sa za daný deň zrealizovalo, aké boli použité materiály plus fotodokumentácia) Takto si môžete z domu alebo práce pozerať čo sa na Vašom dome za daný deň zrealizovalo. V systéme môžete pripomienkovať. 
  4. Povedzte nám o všetkom: je dôležité, aby sme otvorene komunikovali. Akékoľvek nápady, požiadavky či pripomienky. 
  5. Povedzte o nás aj Vašim známym: chceme, aby naša práca bola postavená na reálnych skúsenostiach našich klientov. Preto by sme boli radi, keby ste o skúsenostiach s nami povedali ďalej. 

Ak uvažujete o výstavbe a nachádzate sa v akomkoľvek štádiu vybavovania - dajte nám o sebe vedieť. 

zaujem